Повријеђена два мушкарца

Ухапшено шест особа из Бајине Баште због пуцњаве у Ужицу

  • Извор: СРНА
  • 21.10.2023. 12:13

Шесторица мушкараца из Бајине Баште ухапшена су због учешћа у пуцњави у центру Ужица у којој су тешко повријеђена двојица Ужичана и одређено им је задржавање до 48 часова.

Полиција је, по налогу вишег јавног тужиоца, ухапсила С.А. (30), М.М. (31), Н.Д. (19), М.С. (27), Б.М. (23) и А.С. (21), сви из Бајине Баште, због сумње да су јуче у центру Ужица у саизвршилаштву нанијели тешке повреде Ужичанима А.Л. (43) и М.М. (40).

Сумња се да је у Улици Лазара Мутапе, након краће свађе, дошло до физичког сукоба између А.Л. и М. М. и осумњичених Ф.Ж. (31) из Ужица и С.А, М.М, Н.Д, , М.С, Б.М. и А.С, саопштила је Полицијска управа Ужице.

Пуцњава у Ужицу, има рањених

Пуцњава у Ужицу, има рањених

Претпоставља се да је А.Л. том приликом из пиштоља испалио два пројектила и погодио Ф.Ж, због чега му се на терет стављају кривична дјела убиство у покушају и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних направа, док је М.М. осумњичен за убиство у покушају у помагању и недозвољену производњу, држање, ношење и промет оружја и експлозивних направа.

Након тога, ухапшени Бајинобаштани нанијели су тешке телесне повреде А.Л. и М. М. и удаљили се аутомобилом у непознатом правцу.

Полиција их је синоћ око 22.30 часова пронашла у мјесту Вишесава код Бајине Баште и ухапсила, а по налогу вишег јавног тужиоца одређено им је задржавање до 48 часова.

Узнемирујуће у Ужицу: Рањени мушкарци леже, дјеца гледају

Узнемирујуће у Ужицу: Рањени мушкарци леже, дјеца гледају

Осумњичени А.Л. налази се на лијечењу и биће му одређена мјера задржавања, а Ф. Ж. који се, такође, налази у болници биће одређена мјера задржавања због сумње да је извршио кривично дјело учествовање у тучи.

Осумњиченом М.М, који је из ужичке болнице пребачен на лијечење у Београд, одређена је мјера задржавања, наводи се у саопштењу.


Пратите нас и путем Вибера

  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина