На криминалистичкој обради

Ухапшено више нападача на младиће у Стоцу, откривен идентитет тројице власника аута

  • Извор: Кликс
  • 09.04.2024. 12:33

Више нападача на четворицу младића у Стоцу су ухапшени, потврђено је за федералне медије.

Како је речено за Кликс, сви нападачи на младиће су идентификовани, а позната су и имена двојице који су власници аутомобила с којима су пресрели и потом претукли младиће.

Власник возила Голф шест је Драган Гакић док је власник возила BMW Северино Марић. Како нам је потврђено, још једна особа се доводи у везу са овим кривичним дјелом, а то је Марино Сабљић.

За сада је већина нападача ухапшена и тренутно се налазе на криминалистичкој обради у МУП ХНК, а о свему је обавјештено тужилаштво.

Детаљи напада у Стоцу: Навијачи Зрињског напали тројицу фудбалера и једног малољетника

Детаљи напада у Стоцу: Навијачи Зрињског напали тројицу фудбалера и једног малољетника

Подсјетимо, МУП ХНК је јуче објавио саопштење поводом напада на младиће у којем је описано шта се догодило.

Како су навели, у ноћи са суботе на недјеље око 00.10 сати у Полицијску станицу Столац М.А. (20) из Поплашића - Столац је пријавио да је управљао возилом марке Мерцедес магистралним путем из Мостара према Стоцу гдје у мјесту Маслине Столац долази до удара у задњи дио његовог возила од стране возила Голф пет НН регистарских ознака.

"Услијед удара његово возило је стјерано с пута пред бивши дом. Иза возила Голф стала су још два возила, возило марке BMW и Пасат з којих је изашла група од око 10 лица, маскирани и са бејзбол палицама који лупају по његовом возилу на које бацају бакље, након чега насрћу на лица која су се скупа с њим налазила у возилу, те их ударају палицама по читавом тијелу. Након тога су се возилима удаљили у непознатом правцу", саопштено је.

Диздар: Четворица момака брутално претучена и мучена у Стоцу

Диздар: Четворица момака брутално претучена и мучена у Стоцу

Заједно с пријавитељем у возилу с су се налазили Е.Г. (21) из Стоца, Д.Б. (222) из Горице-Столац и Ф.Б. (218) из Горице-Столац. Сва четворица су задобила повреде неутврђеног степена, те им је указана помоћ у ДЗ Столац, након чега је Д.Б. упућен на ЦУМ Мостар, док су Е.Г., М.А, и Ф.Б. упућени у РМЦ др. Сафет Мујић Мостар.

Након инцидента подршку локалним полицијским службама упутило је и Федерално министарство унутрашњих послова на челу са министром Рамом Исаком.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.