Републичка управа за игре на срећу

Уништени апарати, терминали и опрема за нелегално приређивање игара на срећу

  • Извор: АТВ
  • 23.11.2023. 15:13

Укупно 119 предмета коришћених за нелегално приређивање игара на срећу у Републици Српској уништено је данас на регионалној депонији ЈП "ДЕП-ОТ“ д.о.о. Бањалука.

Ријеч је о једној од већих акција уништавања предмета за које је по основу правоснажних рјешења наређено њихово уништавање.

"Комисија за спровођење поступка за уништавање одузетих предмета Републичке управе за игре данас је уништила аутомате за игре на срећу, терминале за приређивање електронских игара на срећу, као и рачунарску опрему коришћене за илегално приређивање игара на срећу“, наведено је у саопштењу Републичке управе за игре на срећу.

Како су додали ради се о предметима који су привремено одузети приликом инспекцијских контрола, због почињених прекршаја из Закона о играма на срећу.

"Комисија за спровођење поступка за уништавање одузетих предмета у протекла два мјесеца уништила је укупно 405 предмета коришћенa за нелегално приређивање игара на срећу, те ће са тим активностима наставити и у наредном периоду“, додали су у саопштењу.

Републичка управа за игре на срећу позива грађане уколико имају сазнања о нелегалном приређивању игара на срећу у Републици Српској, да о томе обавијесте Управу како би инспектори правовремено предузели мјере и радње из своје надлежности.

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм