Uhapšen dvojac

Užas u Konjicu: Radnika zbog ležaljki pretukli i bacili u šaht

  • Извор: Глас Српске
  • 07.11.2022. 22:19

Nesib Ćurlik (34) i Edin Duranović (35) uhapšeni su zbog sumnje da su vezali, tukli, a potom u šaht zatvorili mladića N. F. (21) zbog navodne krađe ležaljki u objektu “Bazeni” u Konjicu.

Prema nezvaničnim informacijama, Ćurlik i Duranović su zakupci bazena u ovom objektu, a oštećeni mladić je radio za njih.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK) saopštili su da je ovaj slučaj u petak oko 13 časova prijavljen Policijskoj upravi Konjic.

"Službenici Policijske uprave Konjic obaviješteni su od strane Doma zdravlja Konjic da se u njihovu ustanovu javio oštećeni N.F. koji je zadobio povrede od njemu poznatih osoba", saopšteno je iz MUP-a HNK.

Dodaju da se policija nakon prijave uputila na teren gdje su zatekli oštećenog s kojim su razgovarali, te da im je otkrio neke detalje napada.

"Napadnuti mladić policiji je rekao da ga je osumnjičeni N.Ć. vozilom odvezao u objekat ‘Bazena’ u ulici Luka u Konjicu. Tamo ga je dočekao drugoosumnjičeni E.D.", naveli su u policijskom saopštenju.

Mladić je, tokom razgovora sa istražiocima, izjavio da je izašao iz vozila i ušao u objekat gdje je radio, nakon čega su mu osumnjičeni vezali ruke. Kako je naveo, tada su počeli da ga ispituju u vezi s krađom ležaljki s bazena. Potom su počeli da ga udaraju po cijelom tijelu.

"Potreseni mladić policiji je ispričao da su ga osumnjičeni, nakon što su ga vezali i istukli, ubacili u šaht za vodu i zatvorili", rekao je izvor iz istrage, te dodao da mladić nije bio siguran koliko je vremena proveo zatvoren u šahtu.

Ovaj gnusni čin su, prema prijavi oštećenog mladića, snimali mobilnim telefonom.

Nakon što su ga izvadili iz šahta, mladić je iskoristio pogodan trenutaka te je uspio da pobjegne i potraži pomoć u Domu zdravlja Konjic, odakle su pozvali policiju.

"Pripadnici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Konjic nastavljaju istragu u ovom slučaju, a o svemu je obaviješteno i Tužilaštvo Hercegovačko-neretvanskog kantona", kazali su iz policije.

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.