МУП ТК

Велика акција полиције: Пронађено девет килограма дроге

  • Извор: АТВ
  • 25.04.2024. 17:13

У великој акцији полиције на подручју Тузланског кантона пронађено је и одузето девет килограма дроге те ухапшен А.Х. из Живиница, саопштено је из МУП-а ТК.

Како је наведено у саопштењу, претресом BMW X5 које је користи А.Х. (36) из Живиница полиција је пронашла око девет килограма дроге, а одузети су и ајфон те 100 евра и 720 КМ. Такође, и аутомобил је одузет.

"Претресањем осталих објеката и лица, поред наведеног, пронађени су и привремено одузети предмети тражени наредбама и то: 16 мањих пвц паковања са садржајем бијеле прашкасте материје која асоцира на опојну дрогу, три дигиталне ваге, паковање од пвц фолије са садржајем биљне материје, дробилице, као и други предмети и трагови који се доводе у везу са извршењем кривичних дјела“, наведено је у саопштењу МУП-а ТК.

Акција је спроведена на подручју Тузле, Грачанице, Лукавца и Сребреника.

Осумњичени је ухапшен због сумње да је извршио кривично дјело Неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога, те ће исти након криминалистичке обраде, у законском року бити предат у надлежност Кантоналног тужилаштва Тузланског кантона на надлежно поступање.

(Фото: МУП ТК)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: