Voždovac

Vlasnika psa ubo kuhinjskim nožem u grudi, ovaj mu "vratio" čekićem u nos

  • Извор: Телеграф
  • 24.02.2023. 17:31

Vladimir V. (42) koji je napadnut juče na Voždovcu kada je šetao svog psa, kako je rečeno za Telegraf, van životne opasnosti je, a u Urgentni centar primljen je sa ubodnom ranom u grudi, potom posjekotinom na ruci i glavi. Njega je kuhinjskim nožem ubo A. M. (32) koji je takođe hospitalizovan sa nagnječenjem nosa.

"Sve je počelo u parkiću dok je Vladimir šetao psa. A. M. se motao oko njega, gledao mu psa, on mu je rekao da se skloni i da mu ne gleda psa. Počeli su da se tuku, onda je A. M. izvadio kuhinjski nož i nanio mu navedene povrede. Međutim, Vladimir je potom otrčao kući,. ostavio psa i uzeo čekić kojim ga je udario u nos", rekao je sagovornik iz istrage.

Nesvakidašnji slučaj dogodio se juče popodne. Nezvanično, Vladimir V. (42) je šetao psa kada mu je prišao A.M. i pokušao da mu ga otme.

Policija je ubrzo uhapsila napadača koji je imao bio krvav i imao nož kod sebe. Njemu je određeno zadržavanje, a na teret mu se stavlja pokušaj ubistva.

(Telegraf)

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм