Trebinje

Vozio pijan pa mu zbog neplaćenih kazni oduzet auto

  • 11.03.2021. 16:06

Trebinjska policija je osobi čiji su inicijali N.R. privremeno oduzela automobil ford fokus nakon što je kontrolom utvrđeno da je vozilom upravljao u vidno alkoholisanom stanju, te njegovog odbijanja da se podvrgne alko-testiranju.

Kako je navadeno u saopštenju PU Trebinje, N.R. je odranije poznat policiji zbog prekršaja u saobraćaju, kao što su upravljanje vozilom za vrijeme izrečene zabrane, vožnja pod dejstvom alkohola, te odbijanje da se podvrgne alko-testiranju.

"S obzirom na prekršaje uočene tokom kontrole, kao i činjenicu da je povratnik u vršenju najtežih prekršaja u saobraćaju, licu inicijala N.R. je oduzet automobil kojim je upravljalo u trenutku kontrole i protiv njega će biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka pred Osnovnim sudom u Trebinju", saopšteno je u Policijskoj upravi Trebinje.

U saopštenju se navodi da je u uvidom u registar novčanih kazni utvrđeno da N.R. ima dug u iznosu od 3.200 KM.Trebinjska policija je osobi čiji su inicijali N.R. privremeno oduzela automobil ford fokus nakon što je kontrolom utvrđeno da je vozilom upravljao u vidno alkoholisanom stanju, te njegovog odbijanja da se podvrgne alko-testiranju

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм