"Пала" група

Врбовали дјевојке да се баве проституцијом, муштерије тражили преко огласа

  • 06.12.2023. 11:10

По налогу Јавног тужилаштва за организовани криминал, а у сарадњи са СБПОК, Одјељења за сузбијање трговине људима и кријумчарење људи, након вишемјесечног предистражног поступка на подручју Београда синоћ је ухапшено пет особа због сумње да су починили кривична дјела удруживање ради вршења кривичних дијела и кривично дјело посредовање у вршењу проституције.

Приликом ове полицијске акције ухапшени су М.Т., Н.У., С.Л., Б. С., И М.Т.

Припадници ове организоване криминалне групе, су у периоду од јануара до петог децембра ове године на територији Београда проналазили и подстицали женске особе на проституцију, оглашавали проституцију путем огласа, али и на интернет порталу намијењеном за пружање сексуалних услуга, постављајући и ажурирајући огласе са фотографијама и оглашеним бројевима телефона ангажованих особа, уговарали врсту услуге, мјесто, вријеме, дужину и цијену, за шта су прибавили корист у неутврђеном износу, коју су дијелили међусобно, пише Блиц.

Сат времена сексуалних услуга је износио око 120 евра.

Осумњиченима је одређено полицијско задржавање и они ће уз кривичну пријаву бити спроведени у Јавно тужилаштво за организовани криминал.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:43 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:50 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.