Искусни црногорски центар

"Бог ме погледао да не погинем" Вучевић испричао о стравичној несрећи у којој је страдало 47 особа

  • 04.11.2023. 20:11

Искусни црногорски центар Никола Вучевић говорио је о многим стварима које нису биле толико познате о његовој досадашњој каријери, а дотакао се и актуелне ситуације у најјачој лиги свијета.

Гостујући на „Индексу“, Вучевић је говорио о многим темама, а једна од њих је и ситуација коју је доживио када је имао 15 година, гдје је преживио жељезничку несрећу у којој је страдало 47 особа, а више од 200 их је повријеђено.

– Хвала Богу, прошли смо без већих повреда, ништа ми се није десило што би оставило велики ожиљак, а онда сам годинама успио да то потиснем, тако да се више ни не сјећам свих детаља тог дана. Нажалост, много људи је изгубило животе, много људи је тешко повријеђено и морали су да наставе живот са свакодневним подсјећањем на тај страшни дан – рекао је Вучевић, а преноси Спортал.

Он наглашава да су отац и он имали доста среће.

– Мој отац и ја смо имали велику срећу, али сам годинама имао огроман страх од вожње и брзине. Међутим, временом је и то прошло тако да, хвала Богу, не могу да кажем да и данас осјећам неке посљедице. Међутим, сваког 23. јануара сјетим се тог дана и схватим да нас је Бог погледао. Преживјели смо страшну несрећу и имали смо много среће, можемо нормално да живимо, за разлику од многих породица чији су се животи тог дана промијенили – рекао је Вучевић.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм:Поново код куће (16+)

    '' Филм:Поново код куће (16+)

  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм