Turnir u Mađarskoj

Igokea poražena od Solnoka

  • Извор: Мондо.рс
  • 16.09.2022. 18:49

Košarkaši Igokee m:tel poraženi su ovog petka od Solnoka, nekadašnjeg učesnika ABA lige, rezultatom 94:80 u drugoj utakmici na turniru u Fehervaru.

Tim Dragana Bajića je u četvrtak trijumfovao nad Albom Fehervar (75:74), ali je dan kasnije bio nemoćan u duelu sa osmostrukim šampionom i osvajačem Kupa Mađarske.

Prvo ime u taboru "igosa" bio je Dešon Stivens, koji je u porazu svog tima učestvovao sa 17 poena. Nikola Marić se zaustavio na 12, a "dvocifreni" su bili i Kendrik Rej, Antabija Voler i Darko Talić, koji su uknjižili po deset poena.

Igokei m:tel ovo je drugi poraz tokom pripremnog perioda, obzirom da ih je u Ljubljani nadigrala Cedevita Olimpija (88:80). Bajićev tim upisao je i tri pobjede – osim već pomenute nad Albom Fehervar, savladani su Dinamik (78:62) u Laktašima i njemački Sintejniks (81:72) na turniru u slovenačkoj prestonici.

Naredne provjere pred start takmičenja u ABA ligi Igokea m:tel će imati od 23. do 25. septembra na turniru u Opatiji, gdje će odigrati tri kontrolna meča.

Тагови: