Нова сјајна партија

Јокић срушио најбољи тим НБА лиге

  • Извор: Агенције
  • 20.01.2024. 08:08

Никола Јокић одиграо је још једну феноменалну партију, срушио је Бостон, најбољи тим у НБА лиги - 102:100.

Фалила му је асистенција за трипл-дабл учинак, пошто је меч завршио са 32 поена, 12 скокова и 9 успјешних додавања. Какав је ово подвиг најбоље говори један податак.

Домаћин је прије овог меча код куће имао скор 20-0! Српски центар нанио им је први пораз у "ТД Гардену".

Права драма виђена је у финишу меча пошто је Ерон Гордон био половичан са линије пенала, Селтикси су у посљедњих 17 секунди два пута тражили тајм-аут, Тејтум је имао шут за продужетак, промашио је, Мареј је ухватио лопту и означио славље свог тима.

"Они су дали 100 поена, одличан су тим у нападу, ми смо били бољи у одбрани и зато смо добили. Знали смо у завршници да имамо мали фаул и да ће то да скине секунде, Поуп је одличан био, зато је један од најбољих дефанзиваца, срећан сам због побједе", рекао је Јокић послије меча.


Младић ударио двије дјевојчице на пјешачком прелазу: Изашао да помогне, други возач га претукао

Младић ударио двије дјевојчице на пјешачком прелазу: Изашао да помогне, други возач га претукао

Ефикаснији од њега био је само Џамал Мареј (38, 8 скокова, 5 асистенција).

"Одиграо је одлично у посљедњој четвртини дао је 12 или 14 поена, донио је енергију, није хтио да изгуби, био је одличан", поручио је Никола.

Поред њих двојице једини двоцифрен у Денверу био је Мајкл Портер са 13 поена и 8 скокова, док је Гордон дао само два поена, уз 10 скокова.

На другој страни истакли су се Дерик Вајт (24, 5 асистенција), Џејсон Тејтум (22, 8 скокова, 5 асистенција) и Кристапс Порзингис (21, 8 скокова, 2 асистенције). Денвер у наредном колу гостује Вашингтону, а Бостон Хјустону.

Пратите нас и путем Вибера