Kapiten KK Igokea

Jošilo: Nadamo se plasmanu dalje

  • Извор: АТВ
  • 07.07.2022. 15:38

Kapiten košarkaša Igokee Marko Jošilo poručio je da su on i saigrači veoma srećni što će i naredne sezone imati priliku da nastupaju u FIBA Ligi šampiona, a nada se još jednom dobrom evropskom izletu svoje ekipe.

Aleksandrovčani su smješteni u grupu D, zajedno sa Bahčešehirom, Nimburkom i Bilbaom. 

"Što se tiče protivnika, još uvijek ne znamo u kakvim rosterima će biti, ali sigurno da će sve tri ekipe pretendovati da prođu u narednu rundu. Nimburk nam je možda najsvježiji protivnik jer smo igrali prošle godine sa njima. Uspjeli smo da ih pobijedimo i imamo neku sliku o njima. Što se tiče ostale dvije ekipe, sigurno da ih izuzetno respektujemo i biće izazov nadmetati se sa njima. Nadam se da ćemo mi uspjeti da se plasiramo dalje", rekao je Jošilo. 

Grupna faza FIBA Lige šampiona počinje 4. oktobra. Pobjednici grupa izboriće direktan plasman u TOP 16 fazu, dok drugoplasirani i trećeplasirani timovi idu u plej-in, koji će biti igran u januaru. Fajnal-For Lige šampiona na programu je od 12. do 14. maja naredne godine. 

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда. Прича прати стјуарте, стјуардесе, механичаре и пилота имагинарне авиокомпаније.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?