Тренер КК Игокеа

Јовановић: Заслужено смо побиједили

  • Извор: АТВ
  • 12.11.2023. 23:53

Тренер кошаркаша Игокее Владимир Јовановић рекао је да су његови момци заслужено побиједили Партизан у утакмици седмог кола АБА лиге.

Игоси су у Београду оборили на плећа шампиона резултатом 91:89. 

"Честитке екипи на важној побједи. Одлично смо реаговали након болног пораза у прошлом колу. Већи дио сусрета смо били прави. Чак и у тренуцима када нас је Партизан притискао у посљедњој дионици знали смо шта хоћемо. Вјеровали смо да ће једна лопта одлучити и да ће бити на нашој страни. Заслужено смо побиједили", рекао је Јовановић. 

Стратег Игоса захвалио се и на хвалоспјеве новинара на прес конференцији. 

"Хвала на тим ријечима, значе нам заиста. Мислим да смо добар тим и да смо показали реакцију. Били смо тим од почетка до краја, и када је било добро и када је било лоше. Остали смо заједно и то ми је највећа побједа", закључио је Јовановић.

Игокеа из Београда креће пут Италије гдје ће у сриједу одмјерити снаге са Тортоном у ФИБА Лиги шампиона. 

Потом у суботу у Лакташе стиже Будућност у оквиру АБА лиге. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.