ABA 2 liga

Krka deklasirala Goricu, pobjede Sloge i Podgorice

  • Извор: АТВ
  • 23.01.2023. 23:50

Prvog dana četvrtog ovosezonskog turnira ABA 2 lige do pobjeda su došli košarkaši Krke, Sloge i Podgorice.

Uvodnu utakmicu odigrali su Krka i Gorica, a slavila je ekipa iz Novog Mesta rezultatom 101:74. 

Slvenačku ekipu do pobjede je predvodio Rok Stipčević sa 18 poena, dok je za Goricu Jure Gunjina ubacio 17. Krka je sada na omjeru od sedam pobjeda i jednog poraza, dok Gorica i dalje čeka na prvi trijumf. 

Mnogo više neizvjesnosti viđeno je u utakmici Sloge iz Kraljeva i Vrijednosnica Osijek. Na kraju je bilo 84:80 za Slogu, koja je došla do pete pobjede u drugom po jačini regionalnom takmičenju. 

Do trijumfa su ih predvodili Simeunović i Matović sa po 15 poena, dok je Sudžum ubacio 25 za Osijek. 

U posljednjoj utakmici prvog dana košarkaši Podgorice slavili su protiv Širokog Brijega 69:62. 

Bila je ovo važna pobjeda za crnogorsku ekipu koja se sada na tabeli izjednačila sa Širokom. I jedni i drugi su na omjeru od četiri pobjede i četiri poraza. 

Najefikasniji u pobjedi Podgorice bio je Viktor Vujišić sa 14 poena, a kod Širokog po 16 su postigli Ive Ivanov i Daišon Najt. 

Sutra su na programu još tri meča. Košarkaši Borca od 18 časova igraju protiv Zlatibora. Program u 15 sati otvaraju Sutjeska i Helios, dok u 21 igraju TFT Skoplje i Šenčur. 


Тагови:
  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм