Легендарни кошаркаш

Оперисан Тони Кукоч

  • Извор: Телеграф
  • 07.10.2023. 08:30

Легендарни хрватски кошаркаш и бивши репрезентативац Југославије, Тони Кукоч, објавио је на свом Инстаграму фотографију из болнице у Чикагу, гдје је провео посљедња два дана и захвалио се докторима који су бринули о њему.

Није познат разлог одласка у болницу, али судећи по насмијаном лицу Кукоча и подигнутом палцу, очигледно је све прошло у најбољем реду.

- Велико хвала докторима Колману и Мајерсу, као и осталом особљу болнице Раш, који су бринули о мени посљедња два дана. Такође и мом пријатељу доктору Меденици, који је увијек ту када је потребно. Надам се брзом опоравку - поручио је Тони Кукоч.

Многи његови обожаваоци забринули су се у коментарима, сви му желе брз опоравак и надају се да је све са његовим здрављем у реду.

Тони Кукоч је рођен у Сплиту 18. септембра 1968. године и многи га сматрају једним од најбољих хрватских кошаркаша свих времена.

Освојио је три пута НБА титулу са легендарном генерацијом Чикаго Булса предвођену Мајклом Џорданом, такође је три пута дизао и пехар Евролиге и три пута био МВП фајнал фора Еврилиге.

Са репрезентацијом Југославије је освојио светско злато 1990. године, као и два сребра и једну бронзу на Евробаскету. Са хрватском репрезентацијом је освојио сребро на Олимпијским играма 1992, бронзу на Мундобаскету 1994. и бронзу на Европском првенству у Атини 1995. године.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:05 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''''Телевизијска серија о једном од најпознатијих нарко босова - Јоакину "Ел Чапу" Гузману.

  • 23:30 Ноћни програм

    Ноћни програм