Predsjednik KK Partizan

Ostoja Mijailović: KK Igokea je bio uz Partizan u najtežim vremenima

  • 10.09.2023. 12:53

Košarkaški klub Igokea proslavlavlja svoj 50. rođendan, a tim povodom sve je u znaku košarke.

Na turniru koji je organizovan povodom velikog jubileja zaigrali su, uz domaćina, Partizan, CSKA, Galatasaraj, Turk Telekom i Hapoel, a uoči finalnog dana upriličena je i svečana akademija za pola vijeka postojanja kluba. 

"Malo ljudi je upoznato sa tim, ali ja moram da kažem da su Milorad Dodik i KK Igokea uz Partizan bili i u onim najtežim vremenima kada sam tek preuzeo klub i svesrdno su nam pomagali, na sve načine, da Partizan opstane. Ja sam im veoma zahvalan na tome", rekao je Mijailović. 

Prisjetio se i prvih dana svog predsjedničkog mandata u KK Partizan koji, kako kaže, nisu bili nimalo lako, a prebrodio ih je i uz pomoć prijatelja iz Igokee.

"Sjećam se i da nas je Igokea, tada, na sportskom terenu pobjeđivala i u Laktašima, ali i u Beogradu. 

Ti porazi su bili bolni za nas, ali bi Igor Dodik, nakon tih utakmica, uvijek nazvao da mi kaže da podignem glavu, da će Partizan da se vrati na stare staze slave, i da moram da nastavim da vjerujem u to što radim. 

To su bili prvi dana mog presjednikovanja u KK Partizan i te riječi su mi mnogo značile. Igor je pokazao, ne samo da je sjajan sportski radnik nego da je, prije svega, veliki čovjek. 

Od srca čestitam Igokei vrijedan jubilej i želim im puno uspjeha u budućnosti", rekao je Mijailović koji je tokom svečane akademije dobio i zahvalnicu od KK Igokea.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.