Sportski direktor KK Igokea

Radivojević: Teška sezona, momci pokazali karakter

 • Izvor: ATV
 • 25.05.2023. 23:45

Sportski direktor KK Igokea Vuk Radivojević rekao je da je iza kluba teška sezona, ali da su igrači na kraju uspjeli da se izbore sa svim problemima i završe priču na sjajan način.

Igosi su deveti put u klupskoj istoriji došli do šampionske titule u Prvenstvu BiH. 

"Nije bilo lako. Počeli smo sezonu sa velikim očekivanjima, sastavili smo dobar tim. Bila nam je želja da uđemo u Top 16 FIBA Lige šampiona i plej-of ABA lige, ali od povrede Marija Nakića pala je i atmosfera kod momaka. Kasnije je otišao i Dešoun Stivens, otišao je i Dragan Bajić, stigao novi trener. Dugo smo tražili ritam, imali smo seriju poraza. Na kraju svaka čast momcima koji su sve uspjeli da izguraju", reka je Radivojević. 

U završnici sezone Igosi su na kraju, uprkos svemu, bili blizu i ulaska u plej-of ABA lige. 

"Nedostajalo je tih pet poena protiv Studentskog centra. Dosta nas je vidjelo i pred ispadanjem, ali znali smo kako da se nosimo sa svim izazovima. Momci su odbranili duplu krunu, drago mi je da je i u plej-ofu Lige BiH bilo pet ekipa iz Republike Srpske. Borac je poslije duge pauze igrao finale, drago mi je zbog toga. Tu je takođe dosta naših igrača. Sada ćemo napraviti analize i vidjećemo kakav je plan za narednu sezonu. Polako pravimo planove. Imamo neke ideje, prvo ćemo popričati sa igračima i onda ćemo sve da iznesemo", rekao je Radivojević. 

 • 07:00 Serija: Kolo sreće (R)

  Ne propustite priču o domaćici iz malog mjesta kojoj se život potpuno mijenja kada dobije sedmicu na lotou.

 • 08:00 Serija: Prevrtljivo srce (R)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca .

 • 08:50 Centar dana (R)

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 10:15 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 10:30 Kuhinjica na otvorenom

  Uživajte u kulinarskim minutima na našem programu. Kuhajte sa ATV-om!

 • 10:55 Teletrgovina

  Teletrgovina