НБА

Урнебесна реакција: Јокић се уплашио, па псовао на српском

  • 07.04.2024. 08:56

Кошаркаши Денвер Нагетса наставили су поход ка првом мјесту Запада послије регуларног дијела такмичења. Тим из Колорада дочекао је Атлана Хоксе и уписао нови тријумф 142:110 уз нову сјајну партију и трипл-дабл Николе Јокића.

Оно што је занимљиво, јесте да је и сам меч почео "весело" по Денвер. Наиме, све кошаркаше дочекала је велика фигура Џамала Мареја, и то, тик иза ћошка. Камере канала Нагетса пажљиво су постављене на начин да прате реакцију кошаркаша када виде огромну лутку Мареја са великом главом.

Неки од них су се играли, неки је нису ни примијетили, неки од кошаркаша су били одушевљени, а онда се појавио Никола Јокић.

Путина дочекала лијепа вијест: Нова промјена у ЕУ и НАТО политици?

Путина дочекала лијепа вијест: Нова промјена у ЕУ и НАТО политици?

Српски кошаркаш није имао појма какво му се изненађење спрема, већ је у својим мислима кренуо ка свлачионици како би се припремио за меч. Потом, испред њега се указала огромна фигура коју није очекивао, тргао се и, наравно, опсовао на српском.

- Иди бре...******** - било је јасно.... Наравно, свима је његова реакција била смијешна, а  било је и очигледно да је опсовао на српском.

Погледајте како је све изгледало на лицу мјеста:

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм