SPS Pale podržava Boška Jugovića i Ljubišu Ćosića

  • 21.10.2020. 15:29

Opštinski odbor Pale, Socijalističke partije Srpske demantovao je sve špekulacije koje su se kasno sinoć pojavile na društvenim mrežama, a u vezi sa mogućom podrškom i međusobnom saradnjom DNS-a i SPS-a na lokalu.

Demanti prenosimo u cijelosti:

"Poštovani,

Opštinski odbor Pale, Socijalističke partije Srpske na čelu sa Milošem Vukašinovićem želi da ovim saopštenjem zvanično demantuje sve špekulacije koje su se kasno sinoć pojavile na društvenim mrežama, a u vezi sa mogućom podrškom i međusobnom saradnjom DNS-a i SPS-a na lokalu.

Ovakve neistine i obmanjivanje javnosti su plasirane od predsjednika OO DNS Pale, Marka Kubatlije i članova SPS Vladimira Golijanina, Stefana Konjokrada i Marka Konjokrada i time su najavili da će voditi prljavu predizbornu kampanju u kojoj se neće libiti da koriste neistine, spletkarenja i kombinatorike ličnih interesa.

SPS je ozbiljna politička partija, u našem opštinskom odboru sve odluke i zaključci kao i plan budućeg rada se donose na čist demokratski način, odlukom većine! Pojedinci kojima ne odgovara odluka većine i koji žele na svoju ruku da vrše različite dogovore i pregovore, a sve zbog najprizemnijih ličnih interesa i manipulacije izborne volje građana, biće najoštrije sankcionisani i razrješeni svih povjerenih funkcija u opštinskom odboru. 

Zvaničan stav Socijalističke partije Srpske OO Pale da jasno i galsno, iskreno i istrajno podržavamo zajedničke kandidate koalicije Boška Jugovića za načelnika Opštine Pale i Ljubišu Ćosića za gradonačelnika Istočnog Sarajeva".

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм