Lider Demokrata

Bečić: Izdaju ne mogu da oprostim

  • 23.02.2022. 22:05

Lider Demokrata Aleksa Bečić rekao je na protestu u Podgorici da izdaju ne može da oprosti i da DPS sada želi da varanjem dođe do vlasti.

Na trećem protestu u Podgorici u posljednjih 15 dana protiv najave formiranja manjinske vlade Crne Gore, Bečić je istakao da se bježi od izbora i da ga ne bi čudilo, kada je u pitanju DPS, da traže odgađanje izbora u svim gradovima, jer nema mjesta gdje će pobijediti.

- DPS sada želi varanjem da prečicom dođe do vlasti. Bježe od izbora kao `đavo od krsta`. Sve im pominjite, samo izbore ne - rekao je Bečić na bulevaru ispred Hrama Hristovog Vaskrsenja.

On je istakao da su na jučerašnjem kolegijumu u Skupštini Crne Gore bili udruženi oni koji varaju decenijama i oni koji su bili sa Demokratama i vrše pritisak na potpredsjednika Skupštine Crne Gore Strahinju Bulajića da zakaže skupštinsku sjednicu.

- Sve u životu mogu da oprostim i razumijem, ali izdaju nikada ne mogu da oprostim - poručio je Bečić.

Poslanik Demokrata Boris Bogdanović rekao je da je ustala Crna Gora da bi odbranila svoju budućnost.

Na protestu su bili i poslanik Demokrata Zdenka Popović, poslanici Momo Koprivica i Vladimir Martinović, Marko Milačić /Prava/, ministri ekonomskog razvoja i finansija i socijalnog staranja Јakov Milatović i Milojko Spajić.

Demokratska Crna Gora je nakon pada Vlade Zdravka Krivokapića i smjene Alekse Bečića sa mjesta predsjednika Skupštine Crne Gore, osim tri protesta u Podgorici, organizovala i proteste u Nikšiću, Beranama, Pljevljima, Kolašinu i Žabljaku.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)