Загреб

Брутална туча професора и ученика у разреду, наставник ће добити отказ

  • 19.12.2023. 16:30

Појавио се скандалозан снимак из техничке школе Франа Бошњаковића у Загребу на којој се физички сукобљавају професор и ученик.

"Индекс" располаже снимком на којој се види како у разреду ученик с мобилним телефоном у рукама долази до професора који сједи за својим столом и прилази му врло близу. Професор га покушава одмакнути од себе, што доводи рвањем пред таблом. 

Крвава туча жена у Новом Саду: Једна избодена

Крвава туча жена у Новом Саду: Једна избодена

У једном тренутку професор завршава леђима наслоњен на комоду из које узима неки предмет и њиме удара ученика по глави. Професор притом пада на тло.

Након што устане, ученик га одгурује на телевизор и професор га поново покушава ударити предметом. Овдје се укључују још двојица ученика који хватају професора за руке, а један од њих на професора гура ученика који се с њим сукобио. 

Он им се након неколико секунди успијева измакнути, узима други предмет с комоде и још једном удара ученика. У том тренутку се укључује још ученика који одвајају професора и ученика и сукоб се смирује. 

Весна Змијанац: Пила сам по 9 ракија на гробу неке бабе

Весна Змијанац: Пила сам по 9 ракија на гробу неке бабе

Неки ученици су обрачун снимали, неки су се смијали, али неколико ученика је ипак помогло раздвојити професора и ученика. 

Директорица школе у одговору "Индеxу" рекла је да ће професор добити отказ, али није одговорила на питање хоће ли санкције сносити и ученици. 

Туга у породици Горана Бреговића: Кћерка подијелила трагичну вијест!

Туга у породици Горана Бреговића: Кћерка подијелила трагичну вијест!

"У наведеном је случају школа поступила у складу са протоколима, о догађају обавијестила све надлежне институције, укључујући и полицију, те су њихова поступања у току. Детаље случаја и њихова поступања, међутим, не можемо износити. Најстрожије осуђујемо сваки облик насиља и држимо да насиље нема оправдања, независно о околностима. Слиједом наведеног, покренут је поступак отказивања уговора о раду споменутог наставника, поручила је Босиљка Галенић", директорица техничке школе Франа Бошњаковића.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина