Slovenija

Česti sukobi vozača zbog banalnih razloga: Udario ga kroz prozor jer ga je pretekao?

  • 30.06.2023. 15:57

Sve češće se mogu vidjeti sukobi na cestama iz totalno bizarnih razloga. Na društvenim mrežama trenutno "dominiraju" tuče sa puteva u Sloveniji.

Najnoviji slučaj se desio kada je muškarac iz Austrije izgubio živce u Sloveniji nakon što je vozač automobila prošao pored njega u suženju. Austrijanac je izašao, udario Slovenca kroz otvoreni prozor automobila.

Naime kako piše GP Maljevac, u Izoli je Slovenac (44) iz Zagorja ob Savi na suženju brze ceste pretekao Austrijanca (53) koji se vozio kamperom. Austrijanac je bio toliko uznemiren i ljut da je izašao iz kolone koja je stajala, prišao automobilu Slovenca i udario ga kroz otvoren prozor automobila.

Zatim je 53-godišnjak ponovno sjeo u svoje vozilo i odvezao se prema Portorožu. Nedugo zatim, tamo ga je zaustavila policija i kaznila ga zbog prekršaja protiv javnog reda i mira. Kaznu je Austrijanac platio na licu mjesta.

Nije to jedina tuča koja se dogodila na ulicama u Sloveniji. Na YouTube je krajem maja postavljen video na kojem se vidi kako se dvojica ljudi tuku pored veoma prometnog puta.

Razlog sukoba između muškaraca ostaje nepoznat, jer snimak počinje kada je tuča već u punom jeku. Unatoč "sviranju" vozača koji su prolazili, njih ništa nije dalo odvratiti od akcije opasne po život.



Пратите нас и путем Вибера

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.