Leskovac

Drama na psihijatriji: Pacijent povrijedio troje ljudi i medicinsku sestru

  • Извор: Новости.рс
  • 03.08.2023. 14:17

Tridesetogodišnji muškarac, hospitalizovan na psihijatriji leskovačke Opšte bolnice, napao je i povrijedio troje pacijenata i medicinsku sestru.

Prava drama u Službi psihijatrije odvijala se juče uveče, a slučaj je prijavljen policiji, prenose Novosti.

Prema nezvaničnim informacijama, napadi na pacijente i osoblje dogodili su u kasnim večernjim satima, a s obzirom na to da pomahnitalog muškarca nije moglo da obuzda ni bolničko obezbjeđenje o slučaju je obaviještena policija.

Srbin pronašao auto koji mu je ukraden u Grčkoj: Otkriveno za šta je korišten

Srbin pronašao auto koji mu je ukraden u Grčkoj: Otkriveno za šta je korišten

Napadač je stavljen pod meru obezbjeđenja od strane policijskih službenika, dok istražni organi ne budu donijeli adekvatnu odluku.

Direktor Opšte bolnice u Leskovcu Nebojša Dimitrijević je potvrdio događaj u kome su povrijeđena tri pacijenta i jedna medicinska sestra.

"Niko takvu situaciju nije mogao da predvidi. Iako je riječ o povratniku on nema akutnu psihozu, pa se nije ni moglo očekivati da bude toliko agresivan da ni naše obezbjeđenje nije moglo da ga obuzda. O svemu su obaviješteni nadležni organi i nadalje će se postupati u skladu sa njihovim odlukama", kazao je dr Dimitrijević.

Jeziv snimak iz centra grada: Kao da je

Jeziv snimak iz centra grada: Kao da je "želio da ubije vozača motora"!

"Novosti" nezvanično saznaju da su jednoj starijoj pacijentkinji izbijena dva zuba, dok su ostali lakše povrijeđeni uglavnom u predjelu glave i ekstremiteta.

Pomahnitali pacijent, iz jednog sela u okolini Leskovca, je konfliktna ličnost. Međutim, kako je rečeno, ništa nije ukazivalo na to da bi mogao nekoga da povrijedi, jer bi u tom slučaju bile preduzete mjere da se napad spriječi.

Пратите нас и путем Вибера

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.