Slovenija

Još jedna zemlja iz regiona objavila veliki skok zaraženih

  • 14.10.2020. 12:00

U Sloveniji je u posljednja 24 sata potvrđeno više od 707 novih slučajeva virusa korona, saopštilo je Ministarstvo zdravlja. Testirano je 4.902 građana, prenosi agencija STA.

Testirano je 4.902 građana, prenosi agencija STA.

Portparol Vlade Jelko Kacin potvrdio je sinoć da je tokom dana registrovan novi rekord u broju dnevnih zaraza, preko pet stotina oboljelih, kako je dodao, prenosi Hina.

S novim brojem zaraza po njegovim su riječima ispunjeni svi uslovi za uvođenje najstrožih mjera iz pretposljednje, tzv. narandžaste faze, koje bi trebalo da ograniče širenje virusa i njegov eksponencijalni rast.

U suprotnom bi Vlada ponovo proglasila epidemiju i uvela restriktivne mjere slične onim u prvom proljećnom talasu.

  • 20:45 АТВ интервју: Митрополит Тихон

    ''АТВ интервју: Митрополит Тихон

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:20 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:35 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:35 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.