Zvanična posjeta

Krivokapić u Srbiji 2. i 3. novembra

  • Извор: Агенције
  • 29.10.2021. 08:52

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić boraviće 2. i 3. novembra u zvaničnoj posjeti Srbiji, preneli su crnogorski mediji.

Na sjednici crnogorska Vlada utvrdila je juče platformu za zvaničnu posjetu, tokom koje su planirani su susreti sa najvišim državnim zvaničnicima Srbije. Krivokapić dolazi u posjetu na poziv predsjednice Vlade Srbije Ane Brnabić, objavila je Vlada Crne Gore, prenose Vijesti.

U delegaciji Crne Gore su premijerovi savjetnici Vanja Radević, Ivan Šikmanović i Nikola Zečević, zatim Ana Ražnatović, otpravnik poslova u Ambasadi Crne Gore u Srbiji i Ivana Malović, šefica kabineta premijera.

"Zvanična posjeta predsjednika Vlade...biće u funkciji jačanja bilateralnih odnosa, kao i unapređenja političkog dijaloga i ukupne saradnje. Posjeta predstavlja i priliku da se istakne važnost stabilnog i sigurnog regiona, kao i značaj njegove jače integracije kroz mehanizam Berlinskog procesa, kojim se učvršćuje evropska perspektiva Zapadnog Balkana", navodi se između ostalog u dokumentu o posjeti.

Dodaje se i da će "imajući u vidu krizu nastalu usljed pandemije COVID-19, posjeta biti odlična prilika za razgovor o modelima usmjerenim na prevazilaženje zdravstvenih, ekonomskih i drugih izazova uslovljenih pandemijom sa kojima se obje države suočavaju".

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.