Нови скандал у Хрватској

Објављен снимак: Пленковић вријеђа власника кафића

  • Извор: Агенције
  • 15.04.2024. 07:05

Након што су раније објављени снимци на којима премијер Хрватске Андреј Пленковић вријеђа чланове Домовинског покрета и Моста, те напада медије, "Национал" је синоћ објавио аудиозапис на којем премијер говори о младим генерацијама које су због медија одгојене на погрешан начин.

"Једна генерација људи, која данас има 45 година, ако гледа најчешће кориштени портал... Они се од двадесете одгајају на мржњи Индекса (не чује се добро). Млада генерација, неко ко данас има 45, од двадесете је навикнут на тезу да смо ми лупежи, троглодити, беззуби, који не знамо ништа, које треба уништити и који су лупежи", говори Пленковић, преноси поменути портал.

"И онда ти прије пар година ставе анкету јеси човјек или ХДЗ-овац, кад је онај го*нар из Ријеке ставио у свој кафић да не смију ући ХДЗ-овци. А зове се кафић Three Monkeys (Три мајмуна). Сјећате се тога? Не смијемо се смијати, заборављамо то", упозорава Пленковић, док се окупљени смију.


Народни скуп

Народни скуп "Српска те зове", ко ће одговорити на позив?

"Чак сад размишљам јесмо ли били преплахи у том. С овом памећу сад више не би био тако преплах и премекан. Што си ти бољи, то ти узму један прст, други, трећи, четврти, пети, руку, нема те, поједе те и довиђења. Мораћемо показати пуно чврстине више, у правној и политичкој бици с тим људима јер они то раде с циљем да нас елиминишу. Схваћате?", пита Пленковић. 

Ријечки кафић у вријеме короне забранио улазак ХДЗ-овцима

Подсјетимо, ријечки кафић је у фебруару 2021. објавио како не жели да га више посјећују "чланови, гласачи и симпатизери ХДЗ-а". 

"Поводом награде коју нам је уручио наш премијер јер смо били врло дисциплиновани и добри, а та награда је да кафе барови од понедјељка могу продавати каву за ван (до сада су могле пумпе, фризерски салони, киосци итд.) имамо молбу за све чланове, гласаче и симпатизере ХДЗ-а. Као крајњи чин понижења што смо доживјели од вас, наше владе и вашег премијера, молимо в( не заслужујете велико)ас да не долазите у наш бар јер овдје нисте добродошли", навели су тада и додали:

"Из разлога што наш премијер није био способан бранити ми толико вољену домовину јер је анемичан, а ипак је јако способан грчевито бранити тековине 30-годишње владавине ХДЗ-а  и његових пулена. Из разлога што ми је систематски осиромашена земља до те границе да ни највећи оптимисти више не виде излаз из овог стања". 


Тинејџери скинули дјевојку, тукли је и опљачкали - пролазница снимила све

Тинејџери скинули дјевојку, тукли је и опљачкали - пролазница снимила све

"Из разлога што је крађа свих облика темељни циљ већине чланова и симпатизера ваше странке. Намјерно не наводим имена јер немамо толико времена па да се неко од екипе не осјети увријеђен. Из разлога што било ко, ко не размишља попут вас, је србочетник, комуниста или шта већ. Из разлога што врло стручно и савјесно на позиције већ 30 година постављате људе који немају али баш никакве предиспозиције за обављање истих, али су подобни", гласила је тада објава кафића. 



Пратите нас и путем Вибера

  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм