Poslanik Demokratskog fronta

Radunović: Nakon rezolucija krenuće ataci na Republiku Srpsku

  • Извор: СРНА
  • 08.07.2021. 13:28

 Poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović smatra da će rezolucija o Srebrenici, nakon usvajanja u Skupštini Crne Gore, krenuti na "turneju" po regionu i upozorio da će se u samom finalu problematizovati i samo postojanje Republike Srpske.

"Svi koji su digli ruku za rezoluciju u Skupštini Crne Gore, znali su sve ovo. Zato su se grčevito držali priče o amandmanima koji su im `prihvaćeni` i kojima su `spasili` srpski narod, ne bi li se nekako opravdali pred glasačima", ističe Radunović.

On ukazuje da su oni koji su glasali za rezoluciju znali da nalogodavce zanima samo naslov u kojem su dvije riječi - genocid i Srebrenica.

"Sada, gospodo rezolucionari, pratite kako će ove i one `Al DŽazire` svakodnevno da atakuju na mukom stvorenu Republiku Srpsku. Nakon raznih `Al DŽazira`, krenuće nevladine organizacije iz regiona, pa njihove kolege iz Crne Gore koje se finansiraju iz istih izvora, a na kraju će nam i sami rezolucionari objašnjavati kako je ukidanje Srpske neminovnost koju moramo podržati ako nećemo da stagniramo u evrointegracijama…", napisao je Radunović na "Fejsbuku".

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм