Олгасио се на Фејсбуку

Ратни злочинац Бранимир Главаш побјегао у БиХ - Не желим у затвор!

  • Извор: АТВ
  • 15.11.2023. 09:12

Бранимир Главаш, који је недавно неправоснажно осуђен на седам година затвора за ратне злочине, преселио се у БиХ, објавио је он на свом Фејсбук налогу.

Он је у изјави за портал 24сата поручиио да није побјегао из Хрватске.

- Имам два пасоша. Не желим више живјети у Хрватској. Ја сам стварао ову државу, али нисам је замишљао овакву кад сам стављао главу на пањ. Немају нити једног доказа. Ово је политичка намјештаљка. Немам намјеру одслужити ни један дан у затвору - рекао је Главаш.

Уз објаву на Фејсбуку да се налази у Дриновцима, Главаш је написао: "За сваки случај. Што је будали и суцу у глави, никада се не зна". 

Подсјетимо, Главаш је недавно на загребачком Жупанијском суду неправоснажно осуђен на затворску казну од седам година због ратних злочина над српским цивилима у предметима "гаража" и "селотејп".

Тада му нису одредили истражни затвор због одлуке Уставног суда из 2015, према којој је Главаш већ одслужио дио казне.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.