Хрватска

У овом граду су поразбијани сви банкомати

  • Извор: Јутарњи.хр
  • 01.02.2024. 12:19

У Орославју у Хрватском загорју истовремено су разбијени сви банкомати, објавио је на друштвеној мрежи Фејсбук градоначелник Виктор Шимунић, уз питање шта је криминалац заправо хтио да постигне и констатацију да је ријеч о кукавици.

- Је ли ово случајност – да су баш сви банкомати у Орославју здробљени. Сви до једнога, ни једна банка није поштеђена. Народ не може сада дизати новац у свом граду. Шта је криминалац хтио овим да постигне – написао је Шимунић.

Градоначелник констатује да новац није украден, а причињена штета је, каже, минорна, али довољно велика да су управо грађани на највећем губитку.

"Примијетио сам нешто чудно код Саше, питао сам га шта се дешава": Друг убијеног открио детаљ њиховог сусрета

- Чини се као да је неко ово планирао и починио с намјером. И то баш у Орославју. Не у Забоку, Стубичкима, Јаковљу – баш у Орославју. Како то тумачити – наводи градоначелник.

Да би неко направио овако недјело, према мишљењу Шимунића, тај мора да буде баш огорчен.

-У сваком случају, чини ми се да постоје они који Орославје не воле и који су спремни да иду јако далеко да би неке своје болесне идеје прогурали, а све на штету грађана. Ко год да је починилац, психолошки профил ми је 1/1 познат – ради се о најобичнијој кукавици која своје менталне проблеме рјешава преко леђа грађана Орославја - написао је градоначелник и приложио фотографију разбијених банкомата, пренио је загребачки Јутарњи лист.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм