Osumnjičen Srbin

Ubistvo Crnogorca u Hrvatskoj naručeno?

  • Извор: Блиц
  • 25.08.2022. 15:24

Nakon brutalnog ubistva mladog Crnogorca, koje se dogodilo u 6 časova jutros ispred kluba na plaži na Pagu u Hrvatskoj, nastala je prava drama i haos. Ljudi koji su bili u klubu i posjetioci i zaposleni na festivalu pojurili su da pomognu ranjenom mladiću.

Mladi Crnogorac kog je, kako se sumnja, upucao državljanin Srbije, ranjen je u glavu i obilno je krvario. Mladiću koji je bez svijesti ležao na pločniku pokušala su da pomognu dva muškarca jedan je pokušao da ga reanimira, dok mu je drugi rukama držao ranu kako bi pokušao da zaustavi krvarenje.

Uprkos svim naporima slučajnih svjedoka horora i ljekara Hitne pomoći, koja je brzo stigla na mjesto zločina, mladić, čiji identitet još nije poznat javnosti, preminuo je na putu do bolnice.

“Isuse, pucao mu je u glavu, pucao mu je u glavu!”, vikali su unezvereni svjedoci pucnjave.

Srbin je nakon zločina pokušao da pobjegne, međutim uhvaćen je nedaleko odatle i priveden u policijsku stanicu. Kako je saopštila hrvatska policija on je potom i uhapšen, međutim njegov identitet još nije saopšten javnosti.

Sumnja se da je ubistvo mladog Crnogorca naručeno, piše Blic.

“Nisu turisti, nisu ni radnici u Hrvatskoj”, rekli su kratko izvori iz policije hrvatskih medija.

U klubu na Kolanjskom Gajcu na Pagu je u trenutku pucnjave bilo dosta ljudi.

“Oko 6 sati jutros primili smo dojavu da je na Kolanjskom Gajcu na Pagu jedna osoba ranjena iz vatrenog oružja. Na mjesto događaja odmah su upućeni policijski službenici, te je u prostorije MUP ubrzo privedena osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem”, saopštio je MUP.

Na mjestu obračuna je u toku uviđaj koji treba da utvrdi sve okolnosti pucnjave.

Iz crnogorske policije rekli su da je Srbin, koji je osumnjičen za zločin, u prostorijama policije, međutim nisu željeli da kažu njegov identitet, kao ni da li je muškarac od ranije poznat policiji u Srbiji, kao ni da li je povodom ovog slučaja kontaktiran MUP Republike Srbije.

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.