Hrvatska

Zagrebački portal: Plenković treći dan bez naočara

  • Извор: 24сата.хр
  • 13.04.2023. 13:06

Na sjednici Vlade Hrvatske premijer Andrej Plenković pojavio se ponovo bez naočara, što znači da ih već treći dan ne može pronaći.

Posljednji put s naočarama je snimljen na uskršnjoj misi, a u narednim danima na fotografijama se vidi da ih nema, piše zagrebački portal "24sata.hr".

Mnogi su primijetili taj detalj u promjeni imidža Andreja Plenkovića, a bilo je i onih koji su se pitali je li Plenković možda bio na laserskom skidanju dioptrije.

Ali, kako piše pomenuti portal, razlog je što premijer ne može pronaći naočare pa se "traži alternativno rješenje - nove naočare". 

Ovo nije prvi puta da je Plenković u javnosti bez naočara. U martu 2019. godine u Gospiću se pojavio bez njih, Tada su se svi pitali je li promijenio imidž i počeo nositi leće ali otkrilo se da je razlog puno jednostavniji - zaboravio ih je u Vladi. 

Premijer Hrvatske Andrej Plenković bez naočara se u utorak sastao s kardinalom Josipom Bozanićem povodom 25. godišnjice nadbiskupske službe.

Istog dana sastao se s predstavnicima ljekarskih udruga i sindikata, a sve ne bi li se dogovorom spriječio njihov najavljeni štrajk. U srijedu je premjer bio na saborskom aktuelnom prijepodnevu, a kasnije je u parlamentu podnio izvješće s prvih sastanaka Evropskog savjeta ove godine.