Čelinac: Gligorić preuzeo funkciju načelnika

  • 25.12.2020. 09:40

Novoizabrani načelnik opštine Čelinac Vlado Gligorić preuzeo je funkciju od Momčila Zeljkovića.

Gligorić je rekao Srni da će nastaviti sa radom predano i odgovorno, kako je to činio i njegov prethodnik, najavljujući kontinuiran razvoj opštine u svim oblastima.

"Prije svega važno je da zaštitimo zdravlje ljudi, vodeći istovremeno računa o privrednom i društvenom ambijentu, ali i svemu što čini život u našoj lokalnoj zajednici", naglasio je Gligorić i dodao da će svi započeti projekti u Čelincu biti uspješno realizovani.

On je istakao da očekuje dobru saradnju sa lokalnom zakonodavnom vlašću, ali i nastavak dobre komunikacije i podršku republičkih institucija.

Dosadašnji načelnik Čelinca Momčilo Zeljković poželio je svom nasljedniku sreću i uspjeh u radu, ali i mnogo dobrih projekata u lokalnoj zajednici.

"Korektna saradnja i međusobna podrška koju smo i do sada imali biće nastavljena kroz moj odbornički i njegov načelnički mandat, a siguran sam da će opština Čelinac nastaviti putem razvoja", poručio je Zeljković.

Vlado Gligorić pobijedio je na lokalnim izborima ove godine za načelnika opštine Čelinac kao kandidat SNSD-a. Gligorić je diplomirani inženjer tehnologije.

Momčilo Zeljković, kao kadar SNSD-a, načelnik opštine Čelinac bio je tri mandata. 

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм