Dodik: Država ništa nije dužna Draškoviću, Drašković je dužan državi

  • 07.04.2020. 15:15

Srpski član predsjedništva BiH Milorad Dodik poručio je da država ništa nije dužna Rodoljubu Draškoviću, nego da je on družan državi.

"Sve što je iznio za sposobnost vlasti nije istina i da je gola laž u tom pogledu. Da to nije bilo korektno jer nije istinito. Ako je iko, a to smo mi sa nivoa Republike Srpske i grad Trebinje činili sve što je moguće da gospodin Drašković održi svoje biznise, i mi smo mu za to zahvalni", kaže Dodik i dodaje:

"Ali na taj jedan netačan, lažan način u uslovima kakvi jesu, stvarno je neprimjereno za bilo kojeg ozbiljnog biznismena, a vjerujemo da on jeste taj. U svakom slučaju, sve je ovdje transparentno, vlasti Republike Srpske imaju dovoljno novca da mogu da obezbijede sve svoje obaveze, plate, penzije i da isplaćujemo i dodatne doprinose za radnike koji su ostali bez posla. Na koji način to može da bude dio onoga što je Drašković rekao? Sve je slagao", kaže Dodik

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм