Ovjerene zajedničke liste

"Savez za promjene" na izborima nastupaće kao "Savez za pobjedu"

  • 22.07.2018. 15:16

Savez za promjene od danas do opštih izbora u oktobru nastupaće kao Savez za pobjedu, rekao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

Borenović je na konferenciji za novinare objasnio da su pod tim imenom ovjerene zajedničke liste i kandidature Mladena Ivanića za srpskog člana Predsjedništva BiH i Vukote Govedarice za predsjednika Republike Srpske. 

Kada je riječ o kandidaturama SDS-a, Govedarica je rekao da visoki funkcioneri ove stranke Mladen Bosić i Obren Petrović zaslužuju veliku pažnju, da je Bosić dragocjen i potreban stranci u kojoj ima svoje mjesto, ali da se ovaj put "odlučio za pobjedu". 

"Smatram da Petrović može više da učestvuje u pobjedi, jer je Doboj veliko boračko tijelo, naviklo na njega i SDS kada je riječ o izbornom rezultatu. Bosić će u drugom domu parlamenta BiH imati veoma značajnu i odgovornu poziciju", objasnio je Govedarica. 

Lider NDP-a Dragan Čavić rekao je da će podržati kandidate Saveza za ključne funkcije, a da će zajedno sa još tri stranke /Srpska Napredna, Napredna Srpska i Partija "Sloboda"/ nastupati u koaliciji za parlament Srpske. 

Prema njegovim riječima, NDP je u okviru Saveza za pobjedu u koaliciji sa SDS-om i drugim partijama na listi za Parlamentarnu skupštinu BiH. 

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм