ATV UŽIVO

Šeranić u Trebinju: Sastanak sa čelnicima lokalnih samouprava i bolnica regije

  • 06.07.2020. 09:43

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić danas će u Trebinju prisustvovati primopredaji respiratora i sastati se sa trebinjskim gradonačelnikom Mirkom Ćurićem i načelnicima opština i direktorima bolnica u Hercegovini.

Šernić je u 9.00 časova prisustvovao primopredaji respiratora koje je za deset bolnica obezbijedila "Elektroiprivreda Republike Srpske" u okviru akcije "Respirator za Srpsku".

Tokom boravka u Trebinju Šeranić će održati sastanak sa gradonačelnikom Trebinja Mirkom Ćurićem i načelnicima opština Ljubinje, Berkovići, Gacko, Nevesinje i Bileća, a prisustvovaće i direktori bolnica iz ove regije.

Sastanak će biti održan u prostorijama Gradske uprave, a konferencija za novinare je predviđena za 12.30 časova, a možete je pratiti na programu ATV-a i na portalu ATV-a.

Šeranić će u 13.30 časova u Bolnici u Trebinju prisustvovati primopredaji respiratora za ovu zdravstvenu ustanovu od šef Delegacije EU u BiH Johan Satler. Izjave za novinare planirane su poslije primopredaje.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм