ATV

Skandal: Vukanović na kafi sa bezbjednosno interesantnom osobom MUP-a Srbije

 • 01.06.2021. 17:21

Nakon skandaloznog ponašanja u Trebinju od prije nekoliko dana, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović jutarnju kafu u Banjaluci danas je odlučio da popije sa Mlađanom Đorđevićem koji je do prije nekoliko mjeseci svojim "atentatorskim" naumima crtao metu na čelu predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovom sinu Danilu.  

Naime, Đorđević, inače kum Dragana Đilasa, u februaru ove godine putem tviter naloga poručio je sinu Aleksandra Vučića da bi trebalo da se nađe na kalendaru za sljedeću godinu sa različitim kriminalcima. 

Tom prilikom se obratio i predsjedniku Srbije kojeg je već više puta optuživao da "zapostavlja vaspitavanje svog najstarijeg sina", kao i da ga je “gurnuo u kandže kriminalaca”.

Ovo je bio drugi put da Đorđević prijeti predsjedniku Srbije i njegovoj porodici, s obzirom na to da je krajem prošle godine kazao kako je potrebno izvršiti atentat na Aleksandra Vučića. 

Podsjećamo, Đorđević je poznat kao bezbjednosno interesantna osoba MUP-a Srbije.

 • 20:45 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  Putopisna avantura sa potpisom Banjalučanina Roberta Dacešina.

 • 21:15 Еmisija: Ćirilica

  Autorska emisija Milomira Marića.

 • 23:45 Muzzik top 20

  Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

 • 01:15 Noćni program

  Noćni program