Savez za pobjedu

SNSD da saopšti ko je osoba za koju se priča da je umiješana u ubistvo

  • 31.08.2018. 17:41

Savez za pobjedu zatražio je danas od SNSD-a da odgovori na pitanje - ko je osoba za koju se priča da je umiješana u ubistvo Davida Dragičevića, a kandidat je SNSD-a na predstojećim izborima.

Reagujući na današnje saopštenje iz SNSD-a u kome je navedeno da raspolažu pouzdanim informacijama da, s ciljem vođenja najprimitivnije kampanje i diskreditacije njihovih kandidata za srpskog člana Predsjedništva BiH i predsjednika Republike Srpske, "takozvani Savez za promjene i njihovi medijski egzekutori planiraju plasiranje priče o umiješanosti članova porodica SNSD-ovih kandidata u slučaj stradanja Davida Dragičevića", iz SzP-a navode da SNSD treba da hitno prestane sa, kako kažu, zastrašivanjem i ućutkivanjem naroda.

"Činjenica je da ni pet mjeseci poslije ne znamo ko je ubio Davida Dragičevića, dok vaši ljudi u institucijama blokiraju čak i javne rasprave o tom slučaju, govori toliko mnogo o vama da mi ne moramo ništa ni reći", mušljenja su u SzP.

U saopštenju iz SzP-a navode da je SNSD "plašio narod dolaskom 40 britanskih agenata, kao i kolonama od 150.000 izbjeglica".

Тагови: