Drama u Trsteniku 

Bračni par popio mišomor i sonu kiselinu

  • 28.09.2018. 22:34

Stravičan prizor zatekla je radnica Turističke agencije “Milenijum” u stanu u Čajkinoj ulici gde su njene gazde, Saša i Ruža Vuković pokušali samoubistva danas poslijepodne. Prema nezvaničnim saznanjima, iako u vrlo teškom stanju, uspjeli su da kažu radnici da su pored sone-kiseline, popili i mišomor!

"Mi smo dobili poziv oko 15,30 dobili, kada je radnica došla u stan, bili su svjesni i u lošem stanju. Nakon prve intervencije pacijenti su urgentno trasnportovani u Opštu bolnicu u Kruševac, prvo na Odeljenje za uho, grlo i nos," rekla je za “Novosti” dr Radmovan Popović, direktor Doma zdravlja “dr Sava Stanojević”.

Prema poslednjim, nezvaničnim informacijama iz bolnice u Kruševcu, bračni par Saša i Ruža V. su van životne opasnosti, obavili su razgovor sa policijom, a nakon nemilog događaja zadobili su nadržaje grla i jednjaka. Smješteni su na ORL odjeljenje bolnice u Kruševcu.

Nesrećna žena je nakon što je popila otrovan sadržaj krenula da povrća sukrivičan sadržaja, a njenom suprugu je stanje bilo sve teže još u sanitetu, koji je jurio do Kruševca. Trsteničani su u šoku nakon vijesti o tragediji koja se brzo pročula gradom.

"Priča se da Vukovići imaju određenih finasjskih poteškoća, kao i privantih problema, za sada se sve istražuje,"  nezvanično je rekao izvor “Novosti” u Trsteniku, dodajući da se govori da je u stanu nađeno i oproštajno pismo.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.