Поново се приближавају спасиоци и полиција

Да ли је ово знак да кућа ипак крије неку тајну?

  • Извор: Телеграф
  • 29.03.2024. 17:19

Кући код које је нестала Данка Илић (2) поново су се приближили спасиоци и полицијска возила када је механизација скоро завршила грубо чишћење куће, јавља репортер Телеграфа са лица мјеста.

Како се на сликама са лица мјеста може видјети, багер је односио посљедње гомиле смећа када су спасиоци почели да се приближавају кући.

Подсјетимо, потрага за Данком Илић (2) ушла је у четврти дан. У потрагу од јутрос укључено је још 18 ватрогасаца и пас Зиги.

Није више да се само прича, почело је и да се сумња: Мјештанин проговорио о породици

Није више да се само прича, почело је и да се сумња: Мјештанин проговорио о породици

Багери су јуче цео дан копали и износили смеће и кршеве из куће, а испред куће код које је посљедњи пут виђена нестала Данка Илић (2) за којом трага цијела Србија стигла је тешка механизација која ће и данас радити на рашчишћавању терена.

Пас Зиги већ је почео да претражује терен.

Огласио се МУП

Два Специјалистичка тима за спасавање из рушевина из Београда и Новог Сада, Сектора за ванредне ситуације Министарства унутрашњих послова, ноћас су стигли у Бањско Поље и рано јутрос започели детаљну претрагу терена око куће испред које је нестала двогодишња дјевојчица Данка Илић.

Осуђени педофил умакао два дана прије пресуде, Тужилаштво каже да је знало шта ће се догодити

Осуђени педофил умакао два дана прије пресуде, Тужилаштво каже да је знало шта ће се догодити

Тимове чини 18 ватрогасаца-спасилаца са 5 теренских возила и спасилачким псом.

Припадници Министарства унутрашњих послова континуирано предузимају све мјере и радње на проналаску дјевојчице и утврђивању свих чињеница и околности њеног нестанка.

Мјештанка открила нов детаљ

Једна мјештанка Бањског Поља за Телеграф је открила нови детаљ у вези са случајем нестанка Данке Илић (2). Како је објаснила постоји једно мјесто које је скоро немогуће истражити, па претпоставља да може отежати потрагу за дјевојчицом.

"Постоји канал који тера воду доста далеко, ту је скоро немогуће било шта урадити, јер вода тече доста брзо, а остало је све претражено", каже наша саговорница.

Власник чувеног Зигија открио детаљ који буди наду у потрази за Данком

Власник чувеног Зигија открио детаљ који буди наду у потрази за Данком

Како напомиње, у тренутку када је Данка нестала није видела никога ко би могао, како каже, да је отме, нити је чула било шта.

Данка Илић нестала је 26. марта ове године у Банском Пољу.

Због нестанка Данке Илић у Србији је први пут активиран систем "Пронађи ме".

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм