Параћин

Дједу унуче испало у подрум, беба у тешком стању

  • 31.01.2024. 19:08

Четворомјесечна беба из Параћина је у тешком стању превезена у Клинички центар у Београду због повреда које је задобила, сазнаје portal035 од извора блиских Општој болници у Параћину.

Како се незванично сазнаје портал035, утврђено је да се страшна несрећа догодила 29. јануара око 22 часа гдје су били присутни дјед и родитељи дјетета.

Дјед четворомјесечне бебе испред зграде је из возила узео носиљку у којој се налазило дијете и кренуо да носи у зграду до стана. Када је дошао до првог спрата зграде пошто је примијетио да беби стоји ћебе преко лица, носиљку је ставио на гелендер степеништа не би ли јој ћебе помјерио, док су ту били присутни и родитељи. У том тренутку из носиљке испада беба и са првог спрата кроз простор између степеница пада у подрум зграде.

Осумњичени за убиство Кулишића предати Тужилаштву

Осумњичени за убиство Кулишића предати Тужилаштву

Бебу са са пода узели родитељи и одмах је одвели у параћинску Хитну помоћ одакле их упућују на одељење педијатрије, гдје након збрињавања бебу транспортују за Београд у Клинички центар.

Како се сазнаје из извора блиског тужилаштву, наложено је прибављање лекарске документације о повредама које је дијете задобило, као и праћење здравственог стања дјетета.

Ово је осумњичени саучесник у убиству Саше Кулишића: Има 19 година, био љубавник Андрее Кајганић

Ово је осумњичени саучесник у убиству Саше Кулишића: Има 19 година, био љубавник Андрее Кајганић


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм