Porodice kidnapovanih i ubijenih

Evropska unija štiti Haradinaja

  • 11.04.2019. 13:00

Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji ocijenilo je da EU štiti premijera samoproglašenog Kosova Ramuša Haradinaja koji je bio jedan od komandanata terorističe OVK.

U ovom udruženju su izrazili ogorčenost što je Haradinaj pozvan na međunarodni skup u Berlinu 29. i 30. aprila, na kome je učešće potrdio i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. 

"Odluka EU da zločinac Haradinaj bude pozvan u Berlin, duboko je uznemirila i ogorčila porodice kosmetskih žrtava", saopšteno je iz Udruženja. 

U saopštenju se navodi da su veliki grijeh i nepravda naneseni time što Haški tribunal nije osudio po komandnoj odgovornosti i vođe terorističke OVK. 

Vučić je juče potvrdio da će 29. aprila učestvovati na skupu u Berlinu na koji su pozvani predstavnici Beograda i Prištine. 

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок