Nije prvi put

Gradonačelniku zapalili auto: "Jadno i bijedno"

  • Извор: Курир
  • 29.10.2021. 09:51

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić objavio je na društvenoj mreži Facebook da je neko noćas zapalio automobil njegove supruge koji inače on vozi.

"Noćas, nešto prije 1.30 minuta, podmuklo, kako to kukavice obično i rade, na ulazu u zgradu u kojoj živim kao podstanar sa suprugom, neko je zapalio auto moje supruge. Nije prvi put, i sam čin više govori o izvršiocu i eventualnim nalogodavcima nego o bilo čemu drugom. Jadno, bjedno i nadasve neljudski čin vrijedan prezira i gađenja", objavio je Ničić.

"Noćas, nešto pre 1.30 minuta, podmuklo, kako to kukavice obično i rade, na ulazu u zgradu u kojoj živim kao podstanar sa suprugom, neko je zapalio auto moje supruge. Nije prvi put, i sam čin više govori o izvršiocu i eventualnim nalogodavcima nego o bilo čemu drugom. Jadno, bijedno i nadasve neljudski čin vrijedan prezira i gađenja", objavio je Ničić.

Dodao je i da mu je jedini strah bio da "eventualna eksplozija auta ne ugrozi stanare zgrade".

"Na sreću, najviše zahvaljujući ljudima iz PU Zaječar i vatrogascima, to je izbjegnuto. Oni koji nemaju hrabrosti, a ovo nije prvi put, da sjednu i razmisle ko im je kriv za 'neostvarene snove', višegodišnje političke krahove i "loš život", pronađu nekog, sličnog sebi, da za "šačicu srebrnjaka" odradi ovakve stvari. U redu, život teče dalje i spaljeni sunđeri i limovi nisu stvar koja će me, poslije tridesetak godina borbe za ljepšu i bogatiju Srbiju i naš Zaječar, zaustaviti i uplašiti!"

On se potom još jednom zahvalio nadležnim organima koji su odmah reagovali.

"Poručujem im, od srca, nema predaje pred secikesama, dilerima, kriminalcima i neostvarenim likovima… Izuzetna zahvalnost pripadnicima PU Zaječar i vatrogasnoj ekipi SVS Zaječar koji su munjevito stigli na lice mjesta i koji sa ekipom forenzičara još uvijek obavljaju uviđaj", napisao je Ničić.

Тагови:
  • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)