Zoran Radojičić

GSP dobija 80 električnih autobusa

  • 03.09.2018. 15:35

Petnaesta manifestacija "Sa GSP-om od prvog razreda" održana je na platou ispred Starog dvora, a gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić najavio je da će u narednom periodu biti nabavljeno 80 novih električnih autobusa.

Radojičić je istakao da će novi autobusi unaprijediti životnu sredinu, kao i da je cilj da se u narednom periodu napravi značajan doprinos kako bi svi građani Beograda osetili da GSP funkcioniše bolje.

Radojičić je djeci poželio srećan polazak u školu i objasnio im kako im GSP pomaže da lakše dođu do škole i kuće.

"Oni takođe moraju da ulože mali napor, da čuvaju autobuse, a mi ćemo dati sve od sebe da autobusi budu čisti i ekološki prihvatljivi, jer je važno da nove generacije imaju zdrav i loijep Beograd", rekao je gradonačelnik.

Đaci su od JKP "GSP Beograd" dobili sveske, naljepnice, rasporede časova, pernice, lopte, frizbije i igračke, a za njih je priređen mađioničarski nastup, kao i nastup najmlađih članova KUD "Nikola Tesla".

Promoteri GSP-a prikazali su djeci elektrobus, ekološki najsavremenije vozilo za javni gradski prevoz u regionu i novi midibus za prevoz školske djece, Lejland.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм