Zoran Radojičić

GSP dobija 80 električnih autobusa

  • 03.09.2018. 15:35

Petnaesta manifestacija "Sa GSP-om od prvog razreda" održana je na platou ispred Starog dvora, a gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić najavio je da će u narednom periodu biti nabavljeno 80 novih električnih autobusa.

Radojičić je istakao da će novi autobusi unaprijediti životnu sredinu, kao i da je cilj da se u narednom periodu napravi značajan doprinos kako bi svi građani Beograda osetili da GSP funkcioniše bolje.

Radojičić je djeci poželio srećan polazak u školu i objasnio im kako im GSP pomaže da lakše dođu do škole i kuće.

"Oni takođe moraju da ulože mali napor, da čuvaju autobuse, a mi ćemo dati sve od sebe da autobusi budu čisti i ekološki prihvatljivi, jer je važno da nove generacije imaju zdrav i loijep Beograd", rekao je gradonačelnik.

Đaci su od JKP "GSP Beograd" dobili sveske, naljepnice, rasporede časova, pernice, lopte, frizbije i igračke, a za njih je priređen mađioničarski nastup, kao i nastup najmlađih članova KUD "Nikola Tesla".

Promoteri GSP-a prikazali su djeci elektrobus, ekološki najsavremenije vozilo za javni gradski prevoz u regionu i novi midibus za prevoz školske djece, Lejland.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.