Poručio "snijeg će se jednom otopiti"

Haradinaj ne želi da kaže ukida li takse ili ne

  • 21.01.2019. 10:44

Premijer privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj nije želeo da komentariše da li će porez na srpske proizvode ukinuti ili će u suprotnom vlada pasti.

Haradinaj, koji će se zajedno sa predsjednikom parlamenta Kadri Veseljijem, sutra sastati sa američkim ambasadorom u Prištini Fiipom Kostnetom, je na insistiranje novinara da odgovori na to pitanje, rekao da će se "snijeg jednom otopiti", prenio je prištinski Zeri onlajn. 

Privremne prištinske institucije uvele su prije tačno dva mjeseca takse od 100 odsto na robu iz Srbije i Bosne i Hercegovine. Posljednjih dana pojačani su pritisci, prije svega iz Vašingtona da se te takse ukinu.

Тагови:
  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм