Безбједно стигла

Из Газе евакуисана држављанка Србије Ангелина ел Курм Арафат са дјецом

  • Извор: СРНА
  • 21.11.2023. 14:28

Држављанка Србије Ангелина ел Курм Арафат и њено четворо дјеце безбједно су стигли у Србију, након што су претходно евакуисани из Појаса Газе, саопштено је из Министарства спољних послова Србије.

Држављанка Србије је протеклог викенда евакуисана из Појаса Газе у Египат. Ријеч је о координисаној активности Министарства спољних послова Србије и државних органа Египта и Израела, у чему су активно учествовале амбасаде Србије у Тел Авиву и Каиру.

У складу са важећим процедурама, те у датом року од 72 часа, Арафатова је са дјецом напустила територију Египта и јутрошњим редовним летом "Ер Србије" безбједно стигла у Србију.

Она је захвалила Министарству спољних послова за подршку и помоћ како би са дјецом безбједно напустила Појас Газе, те допутовала у Србију, наводи се у саопштењу.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм