Prokuplje

Iz taksi vozila pucali na vlasnika lokala

  • 24.02.2021. 10:16

Nakon potrage tokom noći, prokupačka policija je uhvatila napadače koji su juče oko 15 sati iz taksi vozila pucali na B.C. (45) iz Prokuplja, koji je bio u svom lokalu. 

Prema podacima iz policije za ovaj napad sumnjiče se N. J. (25) i M. R. (23) iz Prokuplja.

- Uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična djela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva određeno im je zadržavanje do 48 sati - saopšteno je u prokupačkoj policiji.

Obojica su od ranije poznati istražnim organima.

Istovremeno, uhapšen je i taksista S.R. (36) iz Prokuplja koji je upravljao vozilom u kojem su bili i iz kojeg su ispalili četiri metka u pravcu B.C. Taksista se, kako je saopšteno u policiji, sumnjiči da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju u saizvršilaštvu.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм