Borba protiv kriminala

Kosovska policija: Akcija u sedam opština, privedeni i građani koji su pružali otpor

  • 28.05.2019. 11:26

Policija samoproglašenog Kosova je tokom akcije koja je u toku u opštinama Zvečane, Zubin Potok, Leposavić, sjeverni i južni dio Kosovske Mitrovice, Srbica i Drenica do sada uhapsila nekoliko osumnjičenih građana i policijskih službenika srpske, albanske i bošnjačke nacionalnosti, saopšteno je iz kosovske policije.

U saopštenju se dodaje da se kosovska policija, "osim oružanog otpora u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice, susrela i sa blokadom puteva koja je zaustavila prolaz službenih vozila". 

"Zbog toga su /pripadnici policije/ bili primorani da koriste neophodna sredstva kako bi uklonili blokadu puteva da bi nastavili sa operacijom", navedeno je u saopštenju. 

Zbog prepreka i opstrukcija policijske akcije na terenu od nekih građana u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice, kosovska policija privela je nekoliko građana umiješanih u ove slučajeve, stoji u saopštenju. 

Kao cilj ove akcije kosovska policija navodi borbu protiv kriminala.

Тагови:
  • 22:35 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:35 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.