Лажно пријављивање

Мајка убице из Младеновца терорише брата убијеног младића

  • Извор: Курир
  • 30.11.2023. 16:48

Мајка Уроша Б. (21) из Младеновца, осумњиченог да је 4. маја у селима Дубона и Мало Орашје починио масакр, не престаје да подноси пријаве полицији, па је сада и након десетина лажних пријава поднела још једну против Стефана Марковића, брата двојице убијених младића, сазнаје Курир!

- Она је за викенд поднијела пријаву и навела да се плаши за своју безбједност, да се осјећа несигурно због Марковића и његовог пријатеља - каже наш извор и додаје да је и снимала како Марковић ради на својој њиви која се налази у близини куће њеног свекра у коју она долази:

Породица се одрекла масовног убице из Младеновца

Породица се одрекла масовног убице из Младеновца

- Њихову кућу обезбјеђује полиција 24 сата дневно, ако постоји проблем њихова је дужност да одмах реагују.

Стефан Марковић је раније за Курир објаснио да је он због њених пријава више пута привођен и да је доказао да није крив, али да она не одустаје.

- Сазнао сам за пријаву, али ја већ 10 дана радим на терену и нисам био ни близу њихове куће, па ми није јасно на основу чега се то поново дешава и које су њене намјере - каже Стефан за Курир и објашњава да не зна како са тиме да се избори:

Подигнута оптужница за масакр у Младеновцу, Блажићу пријети 20 година затвора

Подигнута оптужница за масакр у Младеновцу, Блажићу пријети 20 година затвора

- Не знам више шта да радим, свако мало сам због ње позиван и испитиван, а сви су свесни да је у питању лажно пријављивање.

(Курир)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.