Malča

Malčanski berberin sahranjen na mjestu na kom je uhapšen

  • Извор: Агенције
  • 12.07.2022. 15:43

Ninoslav Jovanović (49), poznat kao Malčanski Berberin, sahranjen je danas na groblju u rodnom selu Malča, na istom mjestu na kojem je pronađen 5. januara 2020. godine, kada je za njim organizovana potjera zbog otmice i zlostavljanja dvanaestogodišnje djevojčice.

Sahrani su prisustvovali njegovi roditelji i dvadesetak rođaka, prijatelja i komšija, koji su se nešto prije 12 sati okupili ispred samog ulaza u groblje.

Roditelji i rođaci nisu dozvolili novinarima da prisustvuju i zaprijetili policijom, ukoliko se usude da fotografišu i snimaju pogreb.

"Dosta ste pisali o njemu dok je bio živ. Morate da nas razumijete, ne želimo novinare na sahrani", rekao je Jovanovićev otac, dok je njegova majka zatražila da se novinari odmah udalje i kazala:

"Niste mu dali mira dok je bio živ, pustite ga na miru sada kada je mrtav", prenosi "Telegraf.rs".

Ninoslav Jovanović pravosnažno je osuđen na doživotnu robiju 5. avgusta prošle godine zbog otmice i produženog krivičnog djela silovanja, čija je žrtva bila dvanestogodišnja djevojčica.

Preminuo je usljed srčanih problema u noći između četvrtka i petka, 7. i 8. jula u Opštoj bolnici u Požarevcu, nakon što mu je prethodno pozlilo u zatvorskoj ćeliji Kazneno-popravnog zavoda u tom mjestu.

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.